De behandeling en het tarief

De behandeling begint met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en duurt maximaal 20 minuten. We bespreken jouw klacht en de mogelijke combinatie van behandeling die bij je past. Een plan van aanpak wordt besproken, welke doelen haalbaar zijn in hoeveel tijd en in hoeverre jezelf mee kunt werken aan -algehele- verbetering (andere eet wijze, meer beweging, yoga).

Het 1ste consult duurt ongeveer 60 minuten en kost € 75.  In dit gesprek zal onder meer worden gevraagd worden naar je eet -, drink- en leefgewoonten, je ontlasting, slaappatroon, energieniveau, evt menstruatiecyclus, erfelijke achtergrond, werkomstandigheden en alle overige bijzonderheden in het belang van het consult.

De herhalingsconsulten duren 45 minuten en kosten € 55

De behandeling gelieve direct af te rekenen. Pinnen is mogelijk. Je krijgt een rekening toegestuurd die je kunt declareren bij je zorgverzekeraar.

Alle verzekeraars (behalve Interpolis) hebben acupunctuur voor vergoeding in hun aanvullende en uitgebreide polissen. Het juist te vergoeden bedrag per consult en de aantal behandelingen per jaar varieert per verzekeraar en polis. Dit kun je het beste bij je verzekering navragen. Om in aanmerking te komen voor vergoeding is geen verwijsbrief nodig. Een uitgebreide lijst van zorgverzekeraars en ziekenfondsen die de consulten deels of volledig vergoeden, vind je op de volgende websites: NWP Natuurgeneeskunde » Zhong » Zorgverzekeringwijzer »

Bekijk hier de  Algemene voorwaarden van mijn praktijk.