Workshops

Workshops 2019

Yoga & Essential Oil

‘Yoga & Essential Oil’ is een yogales waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop Yoga & Essential Oil?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie? Waar kun je de olie allemaal voor gebruiken? De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen inzetten. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze ‘Yoga & Essential Oil’ workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Voor wie is de workshop geschikt?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden is het belangrijk dit bij je inschrijving aan te geven.

De workshop is inclusief:

Gebruik van de essentiële oliën

  • Thee & wat lekkers

De oliën die tijdens de workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Datum: nnb
Tijd:  nnb
Prijs: €25